IVECO CERTIFIED PRE-OWNED, BRAND DEDICAT VÂNZĂRILOR ȘI MARKETINGULUI VEHICULELOR RULATE, CERTIFICATE DE CĂTRE IVECO.

INSPECȚIE EXTENSIVĂ – PÂNĂ LA CEL MAI MIC DETALIU

Înainte de a fi comercializate, vehiculele noastre sunt supuse unei serii de verificări și inspecții, în urma unei proceduri bine stabilite. Astfel, chiar dacă sunt rulate, clienții noștri pot fi siguri că primesc vehicule nu numai fiabile, ci și în perfectă stare.

PREMIUM, CONFORT SAU STANDARD – SATISFACEM ORICE NECESITATE

Fiecare client are cerințe diferite – și în ceea ce privește prețul, și pregătirea vehiculului. În baza caracteristicilor specifice, cum ar fi vârsta, kilometrajul și lucrările de reprocesare, vehiculele sunt împărțite în trei categorii – PREMIUM, CONFORT și STANDARD – pentru a satisface cât mai bine necesitățile clienților.

DE LA VECHI, LA NOU

Pentru toate reparațiile asupra vehiculelor, utilizăm numai piese și componente originale IVECO. Acest lucru asigură că vehiculul este corect echipat pentru următoarea misiune alături de noul proprietar.

ACELEAȘI BENEFICII CA PENTRU UN VEHICUL NOU

Oferta noastră cuprinde servicii suplimentare, cum ar fi pachete de garanție valabile pe întregul teritoriu al Europei, servicii de asistență mobilă, leasing și soluții de finanțare. O echipă profesionistă vine în ajutorul clienților noștri, pentru a alege cel mai adecvat vehicul second-hand, în conformitate cu aplicațiile afacerii lor, pentru a obține cel mai bun raport calitate-preț.

POVESTEA COMPLETĂ

IVECO CERTIFIED PRE-OWNED este prezent în peste 20 de țări. O echipă profesionistă vine în ajutorul clienților noștri, pentru a alege cel mai adecvat vehicul second-hand, în conformitate cu aplicațiile afacerii lor, pentru a obține cel mai bun raport calitate-preț. Și, în caz că aveți vreo problemă cu vehiculul dvs., puteți apela gratuit numărul de telefon al serviciilor noastre de intervenții non-stop. Mai mult, fiecare atelier IVECO poate oferi ajutor rapid și ușor. Astfel, fiecare client, indiferent unde se află, poate găsi cu ușurință, în apropiere, un contact competent.

IVECO CERTIFIED PRE-OWNED, o ofertă completă de vehicule rulate fiabile.