STRALIS NP: O GAMĂ COMPLETĂ DE GAZE NATURALE

 

STRALIS NP este singura gamă completă de autocamioane grele pe gaz natural concepută și proiectată pentru a acoperi practic toate misiunile pe șosea și în afara șoselei, cum ar fi logistica construcțiilor. Cu o autonomie de până la 1.600 km, oferă puterea, confortul, tehnologia de transmisie și autonomia de combustibil necesare pentru a se potrivi misiunilor de transport regional și pe distanțe lungi.

 

EFICIENȚĂ FĂRĂ COMPROMISURI ÎN FIECARE MISIUNE ȘI SUSTENABILITATE NELIMITATĂ

 

CEA MAI BUNĂ PUTERE DIN CLASĂ: MOTOARE PE GAZ NATURAL CURSOR 9 și CURSOR 13

 

Motorul CURSOR 9 Euro 6, cu o cilindree de 8,7 litri, și CURSOR 13, cu o cilindree de 12,9 litri, un proces de combustie îmbunătățit și o greutate optimizată, oferă cea mai bună eficiență a consumului de combustibil în misiunile de transport pe distanțe lungi.

Injectoarele sale de gaz, rampa de alimentare și pistoanele au fost proiectate pentru a oferi cea mai mare putere și cuplu.

Catalizatorul longitudinal cu 3 căi contribuie la respectarea limitelor stricte de emisii, asigurând în același timp un nivel redus de zgomot și lăsând suficient spațiu pentru a mări capacitatea rezervorului de combustibil.

 

CEA MAI BUNĂ AUTONOMIE DE COMBUSTIBIL DIN CLASA SA: FLEXIBILITATE PROIECTATĂ

 

Combinații de rezervoare numai LNG, numai CNG, LNG + CNG, într-o varietate de dimensiuni și forme: puteți alege rezervoarele și configurația șasiului care corespund cerințelor precise ale aplicației clientului.

 

GAZ NATURAL VS. DIESEL

 

  • PERFORMANȚE EGALE;
  • COSTURI DE COMBUSTIBIL MAI MICI;
  • REDUCEREA POLUĂRII ȘI A ZGOMOTULUI;
  • REDUCERE DE 95% A EMISIILOR DE CO2 CU BIOMETAN;
  • SUSTENABIL ÎN ZONELE URBANE;
  • INVESTIȚII REDUSE ÎN INFRASTRUCTURĂ.

 

 

BENZINĂRIE IVECO

Planificați-vă următoarea călătorie: https://private.iveco.com/gas-station-locator/Pages/index.html