Fii schimbarea! Tranziția de la OK TRUCKS la IVECO CERTIFIED PRE-OWNED a început! Experimentați calitatea, fiabilitatea și durabilitatea de neegalat a vehiculelor noastre la a doua viață, susținute de o lume de servicii complete. Călătoria dvs. către un raport calitate-preț excepțional începe aici.

OFERIND VEHICULELOR O A DOUA VIAȚĂ.

Înainte de a fi scoase la vânzare, vehiculele noastre sunt supuse unor serii de verificări și inspecții conform unei proceduri stabilite. Astfel, chiar dacă vehiculele noastre sunt rulate, clienții noștri pot fi siguri că vor primi vehicule care nu sunt doar fiabile, ci și în stare perfectă.

Printre cele 120 de puncte verificate se numără următoarele - Interioare

- Instalații electrice/sistemele electronice de la bord

- Cabină / caroserie

- Șasiu

- Sistemul de frânare

- Motor

- Sistemul de combustibil

- Cutia de viteze / Cutia de transfer

- Ambreiaj

- Sistemul de răcire

- Încălzire / aer condiționat

- Caroserii / Sistemul hidraulic

Fiecare client are cerințe diferite - inclusiv în ceea ce privește prețul și pregătirea vehiculului. Pe baza caracteristicilor lor specifice, cum ar fi vechimea, kilometrajul și lucrările de recondiționare, vehiculele sunt împărțite în trei categorii - PREMIUM, PLUS și STANDARD - pentru a răspunde cât mai bine nevoilor clienților.

Rețeaua IVECO CERTIFIED PRE-OWNED NETWORK este prezentă în peste 25 de țări. O echipă de profesioniști îi sprijină pe clienții noștri în alegerea celui mai potrivit autocamion second-hand în funcție de aplicația lor de afaceri pentru a obține cel mai bun raport calitate-preț.

IVECO CERTIFIED PRE-OWNED vă oferă un program de garanție extinsă, valabil în toată Europa până la 36 de luni, pe care îl puteți rezerva pe module, în funcție de cerințele dumneavoastră individuale. Pentru o perioadă îndelungată, veți fi liniștit și sigur că autovehiculul dumneavoastră va fi verificat și reparat cu profesionalismul excepțional care caracterizează Rețeaua de servicii post-vânzare IVECO.

Afacerea dvs. nu se oprește niciodată, așa că trebuie să vă bazați pe faptul că autovehiculul dvs. este operațional atunci când aveți nevoie de el. Serviciile noastre sunt concepute pentru a maximiza timpul de funcționare prin monitorizarea în timp real a vehiculului, diagnosticare de la distanță, planuri de întreținere și reparații, precum și prin acțiuni preventive la atelierul IVECO preferat, atunci când este necesar.

Aveți nevoie ca autovehiculul dumneavoastră să se potrivească perfect cu cerințele operaționale și de afaceri și să funcționeze la cele mai bune performanțe pe tot parcursul ciclului său de viață. Calitatea și fiabilitatea sunt certificate de IVECO prin piesele originale IVECO de înaltă calitate, care, combinate cu competențele profesionale ale tehnicienilor IVECO, sunt cei mai buni aliați ai dumneavoastră pentru productivitatea afacerii dumneavoastră.

Pachetele noastre TopCare au grijă de ceea ce contează cel mai mult. Începând cu sănătatea și siguranța oamenilor, până la asigurarea vehiculului și a încărcăturii.

Serviciile noastre telematice vă ajută să reduceți consumul de combustibil, să optimizați rutele și să îmbunătățiți stilul de conducere al șoferilor prin raportarea și analiza performanțelor vehiculelor, pentru o afacere mai productivă și mai eficientă, cu costuri de funcționare mai mici.

În cazul în care aveți o problemă cu vehiculul dvs., numărul nostru de asistență gratuită 24 de ore din 24 vă stă la dispoziție cu 2000 de puncte de asistență în Europa. În plus, fiecare atelier IVECO vă poate oferi un ajutor rapid și simplu. Astfel, fiecare client - indiferent unde se află - poate găsi cu ușurință un contact competent în apropiere.

Înțelegem provocările și oportunitățile cu care se confruntă clienții noștri în afacerile lor. De aceea, oferim soluții financiare care să corespundă diferitelor nevoi, cu o abordare orientată spre viitor: analiza evoluției constante a pieței, valorificarea noilor tehnologii și căutarea de serii de sinergii cu un partener specializat reprezintă cheia pentru a vă sprijini afacerea pe măsură ce aceasta evoluează.

 

IVECO CERTIFIED PRE-OWNED, alegerea de încredere pentru o a doua viață durabilă.