CARACTERISTICILE PRINCIPALE ALE DAILY MY2019

Rămânând fidel valorilor care i-au caracterizat ADN-ul (fiabilitate, eficiență, versatilitate), DAILY a devenit punctul de referință pentru inovație în sectorul vehiculelor comerciale ușoare.

 

Cu DAILY MY19, vehiculele comerciale se apropie din ce în ce mai mult de lumea auto cu toate aceste caracteristici principale:

 

DURABILITATE ȘI PROFITABILITATE

Accentul pus de DAILY pe eficiență oferă un pas în plus spre un transport cu zero emisii de carbon, mână în mână cu o economie de combustibil care va aduce beneficii pentru rezultatele dvs. și cu performanțele de top de care aveți nevoie pentru a vă îndeplini eficient misiunea. Îmbunătățirile de proiectare și intervalele mai lungi de schimbare a uleiului vor reduce costurile de întreținere, ceea ce va contribui la profitabilitatea dumneavoastră.

Reducere de până la 10% a consumului de combustibil.

Reducere cu până la 10% a costurilor de întreținere.

 

CONDUCERE ASISTATĂ ȘI SIGURANȚĂ

DAILY face progrese semnificative pe calea către conducerea autonomă și siguranță prin introducerea unui set complet de sisteme avansate de asistență pentru șofer. Aceste tehnologii avansate sunt la dispoziția clientului: permit să vă concentrați pe deplin asupra muncii, care necesită un grad tot mai mare de multitasking, în deplină siguranță. Ele reduc riscul de accidente pe autostrăzi și pe străzile aglomerate ale orașelor, vă ajută în situații dificile și vă scapă de stresul din traficul aglomerat - în beneficiul calității vieții dumneavoastră la bord și al afacerii dumneavoastră.

Reducerea cu până la 38% a numărului de accidente în context urban cu ajutorul sistemelor avansate de asistență a șoferului.

* Disponibil numai în anumite versiuni

 

 

EXPERIENȚĂ DE VIAȚĂ ȘI DE CONDUCERE LA BORD

 

DAILY utilizează tehnologia pentru a oferi o experiență de conducere superioară și un mediu de lucru perfect. Viața la bord este mai ușoară, mai confortabilă și mai productivă ca niciodată.

Reducerea cu 70% a efortului de virare cu ajutorul noii servodirecții electrice și a modului City Mode.

Vizibilitate și percepție a obstacolelor cu 15% mai bună cu ajutorul luminilor LED.

 

HI-MATIC: PLĂCEREA ABSOLUTĂ A CONDUSULUI

Transmisia automată HI-MATIC cu 8 trepte, exclusivă pentru DAILY, este disponibilă în toată gama, oferind toate avantajele confortului, siguranței, economiei de combustibil și performanței.

De asemenea, vă puteți bucura de toate aceste avantaje, împreună cu sustenabilitatea și TCO-ul redus al tehnologiei IVECO Natural Power.

 

CONECTIVITATE ȘI SERVICII ÎMBUNĂTĂȚITE

 

La DAILY, conectivitatea înseamnă mult mai mult decât utilizarea dispozitivului mobil la bord. Ea este facilitatorul unei întregi game de servicii care ne permite să vă sprijinim afacerea în mod mai proactiv și mai eficient, reducând la minimum opririle și maximizând productivitatea.

Mai mult timp de funcționare cu servicii proactive.

Eficiență optimizată cu monitorizarea stării vehiculului și evaluarea stilului de conducere.

* Disponibil numai în anumite versiuni