IVECO S-WAY MY19 PRE-OWNED: NĂSCUT PENTRU A REZISTA

 

IVECO S-WAY oferă o soluție de transport completă, concepută pentru a îmbunătăți viața șoferului la bord și pentru a permite operatorilor de transport să fie eficienţi, profitabili și sustenabili.

 

IVECO S-WAY ridică experiența de lucru și de viață la bord a șoferului la un nou nivel, cabina fiind proiectată în funcție de nevoile acestuia, oferind un mediu spațios și bine amenajat, bogat în caracteristici de confort și funcționalități avansate. Această cabină este pregătită să devină favorita șoferilor și casa lor departe de propria casă.

 

Într-o perioadă în care operatorii logistici și proprietarii de vehicule se confruntă cu o concurență din ce în ce mai acerbă, IVECO S-WAY oferă o eficiență remarcabilă a consumului de combustibil și sustenabilitate, împreună cu un cost total de proprietate redus, datorită tehnologiilor sale avansate și serviciilor inovatoare.

 

IVECO S-WAY este un camion 100% conectat într-o eră a asistenței proactive și predictive. Conectivitatea sa avansată îi menține pe șoferi mereu în contact cu managerul de flotă, cu dealerul lor și cu experții IVECO, astfel încât să nu fie niciodată singuri pe drum. De asemenea, deblochează o gamă întreagă de servicii inovatoare adaptate la nevoile clientului și dezvoltate pentru a menține vehiculul pe drum, funcționând la cel mai bun nivel și maximizând eficiența flotei.

 

Descoperiți vehiculele IVECO S-WAY, „Born to last”!

 

CABINA POTRIVITĂ PENTRU FIECARE MISIUNE

 

IVECO S-WAY dispune de o gamă de cabine care se potrivesc cerințelor oricărui client: cabina de dormit AS, cu acoperiș înalt și coborât, cabina de dormit AT cu acoperiș coborât sau mediu și cabina scurtă AD cu acoperiș coborât.

IVECO S-WAY oferă o gamă completă de platforme, în versiuni diesel și cu propulsie naturală, potrivite pentru toate misiunile - de la aplicații municipale și livrări cu caroserii interschimbabile. Șasiul robust și durabil îl face favorit al carosierilor pentru ușurința și marea varietate de construcții posibile.

 

CONDUCEȚI CU STIL ȘI TRĂIȚI ÎN CONFORT

 

Fiecare detaliu a fost studiat cu atenție pentru a maximiza performanțele aerodinamice ale vehiculului: toate spațiile și golurile au fost închise pentru a optimiza fluxul de aer și pentru a oferi un impuls semnificativ în ceea ce privește eficiența combustibilului. Întreaga zonă a șoferului a fost creată pentru a oferi mai mult spațiu și o vizibilitate excelentă.

Noua cabină spațioasă oferă toate spațiile de depozitare de care aveți nevoie, cu compartimente încăpătoare bine dispuse. Raftul superior profilat are o capacitate imensă de 250 de litri.

 

DISTINCȚIE ȘI FUNCȚIONALITATE: BARĂ DE PROTECȚIE ȘI LUMINI CU LED INTEGRALE

 

Bara de protecție reproiectată oferă o gamă de soluții din plastic și hibride pentru a se potrivi cerințelor aplicațiilor dvs. specifice. Bara de protecție din mai multe piese va proteja șoferul și vehiculul – reducând, în acelaşi timp, costurile de reparații, deoarece trebuie doar să înlocuiți secțiunea deteriorată.

IVECO S-WAY este 100% full LED - în interior și în exterior, inclusiv luminile de gabarit. Noile lumini cu LED asigură o iluminare perfectă în interiorul cabinei și pe șosea pentru o conducere sigură pe timp de noapte.