IVECO S-WAY NP PRE-OWNED: ALEGEREA NATURALĂ

 

IVECO S-WAY NP este liderul incontestabil pentru transportul durabil pe distanțe lungi: acest autocamion 100% conectat oferă o experiență superioară de condus și de viață la bord, eficiență fără compromisuri în fiecare misiune și avantajul competitiv al unei soluții de transport cu adevărat ecologice și profitabile, cu cel mai bun cost total de proprietate din clasa sa.

Cabina a fost proiectată în funcție de nevoile șoferului, pentru condiţii de lucru și de viață la un nivel cu totul nou. Cu o funcționare extrem de silențioasă, aceasta oferă cel mai bun confort acustic în interiorul cabinei. Mediul spațios și bine amenajat este bogat în caracteristici de confort și funcționalități avansate. Noua cabină este pregătită să devină favorita șoferilor și să se simtă ca acasă.

 

IVECO S-WAY NP este propulsat de cea mai matură tehnologie pe gaz natural de pe piață. Aceasta oferă performanță şi eficienţă, maximizând în același timp avantajele celui mai ecologic combustibil disponibil în prezent.

Conectivitatea avansată asigură șoferul că este mereu în contact cu managerul de flotă, cu dealerul său și cu specialiștii experți IVECO, astfel încât să nu fie niciodată singur pe drum. Aceasta deblochează o gamă întreagă de servicii inovatoare personalizate, dezvoltate pentru a menține vehiculul pe drum și a maximiza eficiența flotei.

Performanță sau respect pentru mediu? Nu mai este necesară alegerea.

 

DURABILITATE NELIMITATĂ

 

  • ÎN MOD NATURAL LA DISTANȚĂ

 

IVECO S-WAY NP este primul autocamion alimentat cu gaz natural de pe piață, special conceput pentru transportul internațional pe distanțe lungi, disponibil cu diferite combinații în versiunile LNG și CNG, oferă cea mai bună autonomie de combustibil din clasa sa, cu până la 1.000 km cu CNG și până la 1.600 km cu LNG.

 

  • SUSTENABILITATE ECONOMICĂ

 

IVECO S-WAY NP vă oferă un avantaj competitiv cu o soluție cu adevărat "ecologică" și profitabilă pentru transportul pe distanțe lungi, cu cel mai bun cost total de proprietate din clasa sa, cu până la 9% mai mic decât cel al unui camion diesel. Funcționarea sa ecologică și silențioasă deschide accesul la centrele orașelor, la zonele dens populate și la zonele cu emisii scăzute foarte reglementate.

 

  • SUSTENABILITATE EFICIENTĂ PENTRU MEDIU

 

IVECO S-WAY NP maximizează avantajele celui mai ecologic combustibil pentru a îmbunătăți calitatea aerului, cu 95% mai puțin particule în suspensie și 90% mai puțin NO2, și atenuează schimbările climatice prin reducerea cu 95% a emisiilor de CO2 cu biometan. De asemenea, contribuie la un mediu mai silențios cu doar 71dB(A) Piek Quiet Truck atunci când funcționează în modul Silent Mode - ideal pentru livrările pe timp de noapte.

 

  • ECONOMIE CIRCULARĂ

 

IVECO S-WAY NP poate funcționa pe bază de bio-metan, o energie regenerabilă care are cea mai mică amprentă de carbon pe baza analizei ciclului de viață. Acesta poate fi produs la nivel local din deșeuri agricole și urbane, creând nu numai venituri suplimentare pentru agricultori, ci și locuri de muncă la nivel local. Aceasta înseamnă, de asemenea, posibilitatea creării unei economii circulare care reduce la minimum utilizarea de noi resurse, crearea de deșeuri și emisiile de carbon.

- se poate ajunge chiar la emisii negative de gaze cu efect de seră prin reţinerea carbonului.

 

  • SPRIJIN DE SPECIALITATE DIN PARTEA LIDERULUI ÎN DOMENIUL TEHNOLOGIEI

 

IVECO a fost pionier în tehnologia gazelor naturale timp de peste 20 de ani, dezvoltând o rețea extinsă de puncte de service IVECO specializate în tehnologia LNG și CNG, care oferă asistență în întreaga Europă.

 

STAȚIE DE BENZINĂ IVECO

 

Planificați-vă următoarea călătorie: https://private.iveco.com/gas-station-locator/Pages/index.html