STRALIS MY16: PERFORMAȚI CA UN CAMPION

 

STRALIS ridică miza productivității și profitabilității cu un pachet complet care include caracteristici, tehnologii și servicii de ultimă generație, adaptate la cerințele de afaceri ale fiecărui operator de transport. Cele două noi modele din cadrul gamei oferă performanță, eficiență ridicată și emisii reduse în fiecare misiune:

 

 • STRALIS EVO pentru operațiuni regionale, urbane și de construcții ușoare.
 • STRALIS XP pentru misiuni pe distanțe lungi.

 

Principalele caracteristici ale STRALIS MY16 față de modelul anterior sunt: o reproiectare completă a transmisiei, de la motor la anvelope, o nouă arhitectură electrică și electronică, o transmisie de top în clasa sa, o nouă punte spate și suspensie, precum și funcții predictive GPS de ultimă generație și caracteristici specifice pentru a spori economia de combustibil și durabilitatea.

 

Toate aceste caracteristici și actualizări se concentrează pe maximizarea productivității și profitabilității pentru afacerile de transport din viața reală și au fost dezvoltate în colaborare cu clienții.

Camioanele au fost monitorizate în condiții reale de operare, analizând diferite misiuni (pe distanțe lungi, regionale și urbane) și kilometrajul acestora, viteza comercială, încărcătura și profilul traseului. Pe baza acestor informații cuprinzătoare, IVECO a dezvoltat pentru clienții săi un set complet de soluții integrate de creștere a eficienței, care includ programul "TCO2 live" și serviciile sale exclusive:

 

 • TCO2 SMART REPORT - raportare săptămânală a stilului de condus și a consumului de combustibil;
 • TCO2 ADVISING - sfaturi pentru economisirea combustibilului;
 • TCO2 DRIVING - cursuri de conducere orientate spre economie;
 • și formula exclusivă UPTIME GUARANTEE.

 

UN CAMPION TCO PENTRU FIECARE MISIUNE

 

Toți factorii care afectează TCO și sustenabilitatea au fost evaluați - de la valoarea vehiculului și consumul de combustibil până la întreținere și timp de funcționare.

La un camion greu, numai combustibilul reprezintă 35 până la 40% din costul total de proprietate: pentru orice transportator, îmbunătățirea eficienței este esențială pentru a câștiga competitivitate. Acesta este motivul pentru care îmbunătățirile aduse la STRALIS MY16 s-au concentrat pe gestionarea energiei.

 

S-a lucrat la:

 • eficiență - crescută cu soluții de economisire a combustibilului specifice misiunii (cum ar fi SMART EGR);
 • capacitate de predicție - oferită de sistemul HI-CRUISE;
 • rezistență la rulare - redusă cu ajutorul pneurilor ecologice;
 • și optimizare a energiei - obținută cu ajutorul instalațiilor auxiliare inteligente.

 

STRALIS marchează o îmbunătățire cu două cifre a eficienței combustibilului în comparație cu modelul anterior, iar noi tehnologii, caracteristici și servicii au fost, de asemenea, adăugate pentru a reduce și mai mult TCO.

 

UN CAMPION AL TCO PENTRU FIECARE MISIUNE

 

STRALIS permite ca economia și ecologia să se îmbine perfect: aceasta este formula câștigătoare din spatele tuturor produselor IVECO.

Sistemul de post-tratare HI-SCR, exclusiv IVECO, este mai ușor, mai compact, mai eficient și mai ușor de întreținut decât orice altă soluție Euro VI. Acest lucru înseamnă că, în timp ce reduce emisiile, HI-SCR reduce și costurile.

STRALIS utilizează tehnologia și factorul uman pentru a minimiza consumul de combustibil.

Sistemul DRIVING STYLE EVALUATION este o sursă puternică de informații privind comportamentul la volan și efectele acestuia, precum și un instrument valoros pentru îmbunătățirea eficienței consumului de combustibil și o reducere semnificativă a emisiilor de CO2.

 

MOTOARE DE ÎNALTĂ EFICIENȚĂ

 

STRALIS MY16 oferă o gamă largă și bine echilibrată de motoare pentru a se potrivi tuturor aplicațiilor și dispune de dispozitive de economisire a combustibilului specifice misiunii. Gama include 3 cilindree și 9 puteri, de la 310 la 570 CP, care oferă o densitate a puterii și a cuplului de top în clasă.

 

Acest lucru oferă clienților o oportunitate de reducere a capacităţii motorului:

 • oferim motoare de 11 litri, acolo unde majoritatea concurenților propun doar versiuni de 13 litri;
 • iar raportul nostru de transmisie către axa spate de 2:47 permite cea mai bună performanță de combustibil la puțin peste 1.100 de rotații.

 

Angajamentul IVECO față de sustenabilitate a permis îmbunătățirea și mai mult a eficienței tuturor unităților de propulsie, crescând performanțele la unele clasificări:

 • cuplul maxim pe CURSOR 11 (+100 Nm la versiunea de 420 CP și +50 Nm la cea de 480 CP);
 • și puterea maximă pe CURSOR 13 (oferită acum la 510 și 570 CP).

 

TRANSMISIE HI-TRONIX

 

Transmisia automată HI-TRONIX cu 12 trepte și ambreiaj electronic oferă cea mai avansată tehnologie din categoria sa:

 • concept modular, ușor de întreținut;
 • eficiență de 99,7%;
 • durabilitate extraordinară;
 • cea mai bună amplitudine a treptelor de viteză din clasa sa (16,7);
 • și cel mai bun raport cuplu-greutate din clasa sa.

 

SISTEM DE ACȚIONARE INTEGRAT HI-CRUISE

 

Împreună cu transmisia HI-TRONIX, STRALIS MY16 introduce sistemul de propulsie integrat HI-CRUISE, care include sisteme bazate pe GPS, cum ar fi controlul predictiv al vitezei de croazieră și schimbarea treptelor de viteză, și îmbunătățește și mai mult funcția eco-roll.

Transmisia și sistemul GPS sunt conectate în rețea, astfel încât este posibilă o strategie de conducere anticipativă care se potrivește perfect cu topografia și secvența de schimbare a treptelor de viteză.

HI-CRUISE integrează, de asemenea, parametrii ECOSWITCH, cum ar fi viteza de setare a controlului de croazieră și limitatorul de cuplu: limitează consumul de combustibil, permițând în același timp anularea de urgență.