VEHICULE ÎN STOC

  • Dobândă de la 0%
  • Comisioane 0%
  • Perioada de finanțare maxim 48 de luni.

Vezi vehicule

AFIȘEAZĂ TOATE VEHICULELE

Oferta este valabilă în limita stocului disponibil pentru gama IVECO STRALIS LT. Vehiculele din imagine au titlu de prezentare și nu au obligativitate din punct de vedere juridic. Oferta de finanţare este indicativă, supusă unor condiţii suplimentare de aprobare şi nu obligă din punct de vedere juridic.

Vă rugăm să completaţi formularul pentru a fi contactat în cel mai scurt timp

Please enter a phone number.
Adresa de email nevailda

Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *.

Răspundeți la toate declarațiile următoare

Am citit Informarea de confidențialitate și îmi dau consimțământul pentru scopurile și procesele detaliate mai jos:

ACTIVITĂŢI DE MARKETING - prelucrarea datelor mele de către IVECO Romania SRL pe suport de hârtie, prin mijloace automate sau electronice, inclusiv prin poștă sau e-mail, telefon (de exemplu, apeluri telefonice automate, SMS, MMS, fax, aplicații), cu scopul de a primi comunicări comerciale și buletine informative, precum și de publicitate privind produsele și serviciile IVECO, așa cum este detaliat în secțiunea 2 (iii) din Notă de confidențialitate:

MARKETING PĂRŢI TERŢE - comunicarea datelor mele către filialele, partenerii, precum și către distribuitorii din rețeaua IVECO Romania și prelucrării de către aceștia, cu scopul de a primi comunicări comerciale, materiale publicitare despre produsele și serviciile lor sau atunci cand acestia efectuază cercetări de piață. așa cum este detaliat în secțiunea 2 (iv) din Notă de confidențialitate: